Slager

Huizing-winterswijk-vleespakketten

 Bewerking Sarah of Abraham
van diverse soorten vlees.

Het beroep Slager is een oud ambacht wat wij binnen onze familie al enige tijd uitoefenen. 

Als slager versnijd en lever ik producten van varkens- en rundvlees. Niet fabrieksmatig maar vanuit het oude ambacht. Op de pagina met het prijsoverzicht ziet u alle vleesproducten vermeld.

Levering aan zowel particulieren als aan grootverbruikers bijvoorbeeld ten behoeve van feesten en partijen, verenigingen.

Huisslachtingen

Wij verzorgen ook huisslachtingen en mogelijkheid tot het voorvriezen van het vlees in een afzonderlijke voorvriescel.

Diepvriescentrale

Onze vestiging bevindt zich in de oude diepvriescentrale in Meddo. Van oudsher bevond zich in elke buurtschap van Winterswijk zo'n diepvriescentrale. Met de komst van moderne vrieskisten in de huishoudens liep het gebruik in de centrale's af. Door onze vestiging in de diepvriescentrale in Meddo kon deze worden behouden. In de andere buurtschappen zijn de diepvriescentrales inmiddels opgeheven. U kunt bij ons ook nog steeds diepvries ruimte huren voor de opslag van uw vlees.

TiP Vleespakketten als cadeau.

Sarah, Abraham of een andere gelegenheid? 
Slager Alex Huizing maakt hiervoor prachtige vleespakketten in verschillende prijsklassen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Streekproducten

Wij verkopen typische streekproducten als gedroogde en gezouten "naegelholts" en "schenke" (hammetjes). Heerlijke en eerlijke producten!